Legislatívny seminár 5. 6. 2012

Legislatívny seminár
 
 
utorok, 15. máj 2012, 15:09
Program trvá pol dňa 5. júna 2012 (utorok) od 9,00 hod do 14,00 hod. Prednášajúci a hostia: MUDr. Viliam Novotný, MUDr. Peter Kalist, MPH, MUDr. Angelika Szalayová, MUDr. Tomáš Szalay, Ing. Karol Morvay, PhD., Ing. Peter Pažitný, MSc. Súčasťou seminára je aj diskusia, ktorá neformálne pokračuje pri obede.
utorok, 15. máj 2012, 15:01
V súčasnosti Slovensko čakajú ďalšie legislatívne zmeny. Účastníci semináru sa oboznámia s prijatými ale aj pripravovanými legislatívnymi zmenami v slovenskom zdravotníctve a legislatívnymi zámermi novej slovenskej vlády. Účasťou na seminári sa účastníci budú môcť včas pripraviť na zmeny a prijať a implementovať ich vo svojej práci bez zdržaní a obmedzení. Program zahŕňa aktuálne témy ako je programové vyhlásenie vlády pre oblasť zdravotníctva alebo predložená novela zákona o zdravotnom poistení a zákona o zdravotných poisťovniach ako aj finančný výhľad zdravotníctva v kontexte aktuálneho ekonomického vývoja a zámerov novej vlády.

Štvrťročník o liekovej politike

Pharma Outlook

Sprievodca pôrodnicami

Sprievodca pôrodnicami

rodinka.sk & HPI

Prihláste sa na odber newslettera

Ak sa chcete prihlásiť k odberu newsletteru, zadajte svoju e-mailovú adresu do poľa pod týmto textom a stlačte tlačidlo.

Slovenská aliancia pre chronické ochorenia