Perlaki Ivan

utorok, 02. október 2012, 13:27

Doc. Ing. Ivan Perlaki, CSc. je špecialista na poradenstvo v riadení a na vzdelávanie manažérov. Je zakladateľom spoločnosti Ivan Perlaki Consulting.

Ivan Perlaki študoval v rokoch 1968 – 1970 manažment na School of Business Administration na Southern Methodist University v Dallase v USA.

Od roku 1988 do roku 1993 pracoval ako hosťujúci profesor a neskôr ako docent manažmentu na oddelení manažmentu a marketingu na College of Business, East Tenessee State University v Johnson City v Tenessee v USA. Pracoval aj na City University v Bratislave, na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave, v Inštitúte riadenia v Bratislave a v Československom výskumnom ústave sociálneho rozvoja a práce v Bratislave.

Doc. Perlaki má dlhoročné skúsenosti v poradenstve v riadení a vo vzdelávaní manažérov. Jeho špecializáciou je poradenstvo a tréningové programy stratetického a organizačného rozvoja, analýza konkurencie, strategický audit, plánovanie strategických scenárov a formulácia strategickej vízie, riadenie strategických zmien a strategické intervencie, budovanie dlhodobo úspešnej firmy, strategické vodcovstvo a koučovanie vrcholových manažérov.

Publikoval v mnohých odborných a vedeckých časopisoch doma a v zahraničí, je autorom troch kníh, stovky článkov a mnohých výskumných správ. Spoluzostavoval a bol spoluautorom štyroch kníh. Jeho kniha Inovácie v organizácii bola dvakrát vydaná na Slovensku a v štyroch ďalších krajinách.

Ivan Perlaki je členom členom Advisory Board MBA programu Fakulty manažmentu Univerzity Komenského v Bratislave a členom Vedeckej rady Vysokej školy manažmentu v Bratislave a v Trenčíne.

V roku 1994 založil poradenskú firmu Ivan Perlaki Consulting.

Štvrťročník o liekovej politike

Pharma Outlook

Sprievodca pôrodnicami

Sprievodca pôrodnicami

rodinka.sk & HPI

Prihláste sa na odber newslettera

Ak sa chcete prihlásiť k odberu newsletteru, zadajte svoju e-mailovú adresu do poľa pod týmto textom a stlačte tlačidlo.

Slovenská aliancia pre chronické ochorenia