Informácie o seminári

utorok, 18. február 2014, 22:56

18. marca 2014 od 9:00 do 14:00 v Ponteo Activity Park Rusovce

Prihlásiť na program sa môžete vyplnením priloženej prihlášky a jej zaslaním emailom na konferencie@hpi.sk (scan prihlášky) alebo vyplňte online registračný formulár. V prípade záujmu Vám ďalšie informácie poskytne Michaela Stašiniaková, tel. +421 948 662 600.

Cieľová skupina:

Cieľovou skupinou sú ekonomickí a zdravotnícki profesionáli zdravotných poisťovní, bánk, komerčných poisťovní, investorov, poskytovateľov, nemocníc, ambulantných lekárov, lekárnikov, farmaceutických firiem, spoločností zaoberajúcich sa predajom zdravotníckych pomôcok a ďalších organizácií fungujúcich v sektore zdravotníctva.

Prínos Programu:

Úvod seminára bude patriť prehľadu aktuálnej legislatívy v zdravotníctve. Ústrednou témou seminára bude zavádzanie DRG na Slovensku. Aký je aktuálny stav v procese zavádzania DRG? Zástupca Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, pán Stanislav Žiaran nám porozpráva o aktuálnom stave a najbližších krokoch. O skúsenostiach nemocničného sektora so zavádzaním DRG príde porozprávať pán Viktor Dudáš, generálny riaditeľ Agel Slovensko. Pohľad zdravotných poisťovní predstaví pani Elena Májeková z Unionu. Tešíme sa na ďalšie pohľady na túto tematiku od účastníkov seminára v rámci diskusie!

Posledná hodina seminára je vyhradená diskusii o ľudských zdrojoch v zdravotníctve, krátky vstup do diskusie a témy si pre Vás pripravili Tomáš Szalay Angelika Szalayová z HPI.

Počet účastníkov:

Počet účastníkov je limitovaný na 50. Skôr prihlásení účastníci budú uprednostnení. Minimálny počet účastníkov je 20. V prípade, že sa na program prihlási menej ako 20 účastníkov, spoločnosť HPI si vyhradzuje právo program nerealizovať.

Miesto konania:

Ponteo Activity Park Rusovce, Starorímska 1a, 851 10 Bratislava – Rusovce, www.ponteo.sk

Termín seminára:

18. 03. 2014 (utorok) od 9,00 do 14,00 hod

Cena seminára:

180 €   Pri prihlásení po 07. 03. 2014 je cena 180 € s DPH na jedného účastníka.

Využite zľavu pri včasnej registrácii:

120 €   Pri prihlásení do 07. 03. 2014 je cena 120 € s DPH na jedného účastníka.

Súčasťou ceny sú študijné materiály, náklady na prednášajúcich a vytvorenie prezentácií, náklady na prenájom miestnosti, občerstvenie, obed, náklady na organizáciu a administráciu seminára.

Štvrťročník o liekovej politike

Pharma Outlook

Sprievodca pôrodnicami

Sprievodca pôrodnicami

rodinka.sk & HPI

Prihláste sa na odber newslettera

Ak sa chcete prihlásiť k odberu newsletteru, zadajte svoju e-mailovú adresu do poľa pod týmto textom a stlačte tlačidlo.

Slovenská aliancia pre chronické ochorenia