A. Mayer riaditeľom bratislavskej fakultnej nemocnice

pondelok, 11. december 2006, 17:24

Víťazom výberového konania na obsadenie funkcie riaditeľa bratislavskej Fakultnej nemocnice s poliklinikou sa stal MUDr. Andrej Mayer. Ako jediný z prihlásených piatich kandidátov naplnil predpísaný minimálny počet bodov. MUDr. Mayer bol dosiaľ poverený vedením nemocnice po tom, ako minister zdravotníctva Ivan Valentovič po svojom nástupe do funkcie odvolal v lete jeho predchodcu Valeriána Potičného.

Vo výberovom konaní na post riaditeľa Martinskej fakultnej nemocnice uspel doc. Julián Hamžík. Vo výberovom konaní však nemal konkurenta, keďže sa do výberového konania prihlásil ako jediný. MUDr. Hamžík (brat poradcu vlády a bývalého politika Pavla Hamžíka) bol dosiaľ poverený riadením nemocnice, keď vystriedal v kresle odvolaného riaditeľa Mojmíra Vrlíka.

Výberové konanie na funkciu riaditeľa Fakultnej nemocnice s poliklinikou J. A. Reimana v Prešove vyhral MUDr. Mikuláš Buzgó, ktorý ako jediný z dvoch kandidátov dosiahol predpísaný minimálny počet bodov.

Štvrťročník o liekovej politike

Pharma Outlook

Sprievodca pôrodnicami

Sprievodca pôrodnicami

rodinka.sk & HPI

Prihláste sa na odber newslettera

Ak sa chcete prihlásiť k odberu newsletteru, zadajte svoju e-mailovú adresu do poľa pod týmto textom a stlačte tlačidlo.

Slovenská aliancia pre chronické ochorenia