Skowronski Jan P.

streda, 01. august 2012, 13:57

Jan P. Skowronski, MD, MBA je riaditeľom Intervenčnej kardiológie a Centra bolesti hrudníka v OSF St. Anthony Medical Center blízko Chicaga. Tiež pôsobí ako odborný asistent na School of Medicine na Univerzite v Illinois.

Jan získal svoj lekársky titul na Lekárskej univerzite vo Wroclawi v Poľsku. Na Univerzite v Illinois v Spojených štátoch amerických absolvoval MBA program. Špecializáciu v odbore kardiológia a intervenčná kardiológia získal na Univerzite v Minnesote a na Univerzite v Marylande.   

Prostredníctvom svojej spoločnosti (Cardiovasculare Inspired, Inc.) často vystupoval ako prednášajúci a konzultant pre viaceré spoločnosti zaoberajúce sa zdravotníckymi pomôckami alebo riadením v zdravotníctve a farmaceutické spoločnosti. Pracuje ako národný i medzinárodný splnomocnenec pre pokročilé intravaskulárne intervencie. Od roku 2012 je členom Central & East European Health Policy Network (CEE HPN).

Tvrdí o sebe, že je najlepším šermiarom v Severnom Illinois. 

Štvrťročník o liekovej politike

Pharma Outlook

Sprievodca pôrodnicami

Sprievodca pôrodnicami

rodinka.sk & HPI

Prihláste sa na odber newslettera

Ak sa chcete prihlásiť k odberu newsletteru, zadajte svoju e-mailovú adresu do poľa pod týmto textom a stlačte tlačidlo.

Slovenská aliancia pre chronické ochorenia