Informácie o seminári 23. 5. 2017

pondelok, 01. máj 2017, 23:34

Ďakujeme za záujem. Seminár je vypredaný, prihlasovanie je ukončené.

23. mája 2017 od 9:00 do 14:00 v Ponteo Activity Park Rusovce

Prihlásiť na program sa môžete vyplnením priloženej prihlášky a jej zaslaním emailom na konferencie@hpi.sk (scan prihlášky) alebo vyplňte online registračný formulár. V prípade záujmu Vám ďalšie informácie poskytneme na tel. +421 948 662 600.

informácie o štruktúre programu, harmonograme a prednášajúcich

Cieľová skupina:

Cieľovou skupinou sú ekonomickí a zdravotnícki profesionáli zdravotných poisťovní, bánk, komerčných poisťovní, investorov, poskytovateľov, nemocníc, ambulantných lekárov, lekárnikov, farmaceutických firiem, spoločností zaoberajúcich sa predajom zdravotníckych pomôcok a ďalších organizácií fungujúcich v sektore zdravotníctva.

Štruktúra seminára:

Úvodná hodina seminára bude tentoraz venovaná diskusii s ministrom zdravotníctva Tomášom Druckerom. Po roku vo funkcii je čas začať realizovať jednotlivé opatrenia. Čo môže sektor očakávať v najbližšej dobe, čo dokáže minister naozaj reálne presadiť?

Aktuálnu zdravotnícku legislatívu Vám zosumarizuje výkonný riaditeľ HPI, Tomáš Szalay.

Vláda schválila projekt novej univerzitnej nemocnice. Martin Smatana, riaditeľ Inštitútu zdravotnej politiky na ministerstve zdravotníctva, predstaví ako vznikol model, ktorý bol hlavným podkladom pri rozhodovaní a aké sú základné výstupy a projekcie tohto modelu.

DRG bude. Viac Vám porozpráva Angelika Szalayová.

Počet účastníkov:

Počet účastníkov je limitovaný na 50. Skôr prihlásení účastníci budú uprednostnení. Minimálny počet účastníkov je 20. V prípade, že sa na program prihlási menej ako 20 účastníkov, spoločnosť HPI si vyhradzuje právo program nerealizovať.

Miesto konania:

Ponteo Activity Park Rusovce, Starorímska 1a, 851 10 Bratislava – Rusovce, www.ponteo.sk

Termín seminára:

23. 05. 2017 (utorok) od 9,00 do 14,00 hod

Cena seminára:

180 €   Pri prihlásení po 12. 05. 2017 je cena 180 € s DPH na jedného účastníka.

Využite zľavu pri včasnej registrácii:

120 €   Pri prihlásení do 12. 11. 2015 je cena 120 € s DPH na jedného účastníka.

Súčasťou ceny sú študijné materiály, náklady na prednášajúcich a vytvorenie prezentácií, náklady na prenájom miestnosti, občerstvenie, obed, náklady na organizáciu a administráciu seminára.

Štvrťročník o liekovej politike

Pharma Outlook

Sprievodca pôrodnicami

Sprievodca pôrodnicami

rodinka.sk & HPI

Prihláste sa na odber newslettera

Ak sa chcete prihlásiť k odberu newsletteru, zadajte svoju e-mailovú adresu do poľa pod týmto textom a stlačte tlačidlo.

Slovenská aliancia pre chronické ochorenia