Pozvánka na diskusiu o zdravotníckych programoch politických strán

nedeľa, 02. február 2020, 22:43

Blížiace sa parlamentné voľby sú príležitosťou, keď politické strany komunikujú svoje programové priority. Môžeme tak spoznať niektoré z možných budúcností.

V HPI pravidelne organizujeme predvolebnú diskusiu o zdravotníckych volebných programoch. Keďže takých diskusií v tejto sezóne už bolo viacero, v niečom chceme byť originálni.

Programy už budeme mať prečítané a naštudované, takže diskusia pôjde priamo k veci. Budeme sa pýtať banality – ako to chcete zabezpečiť, koľko to bude stáť, kto to zaplatí, kde na to vezmete ľudí, a podobne. A aby sme v tom neboli sami, vezmeme si na pomoc ďalších zdravotníckych analytikov.

Zdravotnícki analytici a politici budú diskutovať vo štvrtok 13. februára od 18:30 v Monsters Cafe & Bar v bratislavskej Petržalke – vstup je voľný po bezplatnej registrácii.

Na podujatí sa dozviete, aký program sa nám zdá najlepšie pripravený, aj to, ktoré opatrenia považujeme za nereálne a nesplniteľné.

Tešíme sa na vás!

Štvrťročník o liekovej politike

Pharma Outlook

Sprievodca pôrodnicami

Sprievodca pôrodnicami

rodinka.sk & HPI

Prihláste sa na odber newslettera

Ak sa chcete prihlásiť k odberu newsletteru, zadajte svoju e-mailovú adresu do poľa pod týmto textom a stlačte tlačidlo.

Slovenská aliancia pre chronické ochorenia